Fogadó ital: TKJ pezsgő.
„Hal szalámi” kaviár, fürjtojás, wasabi hab
Bor: Szent Donát Pince- Csopak Trópusi lagúna- Furmint 2016
Cékla, sütőtök”fagyi”, muflon sonka, kecskesajt,ehető arany
Bor: Losonczi Pince-Gyöngyöspata „Mátka” Siller 2012
Fácán eszencia libamájas fácán kolbász
Garnéla, vargánya krém, kagylótészta, konyakos homármártás
Bor: Szászi Pince- Szigliget. Kéknyelű 2016
Borjúgerinc, burgonya gombóc, szarvasgombás jus, bébi zöldségek,
Bor: Vylyan Pincészet Villány. Merlot 2015
Zserbó variációk, ehető arany
Bor: Vayi Pince-Mád Cuvée-2015 Édes
6 fogásos ünnepi vegetáriánus menü
Fogadó ital: TKJ pezsgő.
„Hal szalámi” kaviár, fürjtojás, wasabi hab
Bor: Szent Donát Pince- Csopak Trópusi lagúna- Furmint 2016
Cékla, sütőtök”fagyi”, kecskesajt, ehető arany
Bor: Losonczi Pince-Gyöngyöspata „Mátka” Siller 2012
Narancsos karotta krém leves, körte chutney, trombita gomba
Garnéla, vargánya krém,kagylótészta, konyakos homármártás
Bor: Szászi Pince- Szigliget. Kéknyelű 2016
Vargányás supli, koriandereskelvirágmártás, parmezán
Bor: Vylyan Pincészet Villány. Merlot 2015
Zserbó Variációk, ehető arany
Bor: Vayi Pince-Mád Cuvée-2015 Édes