A Szepsy pincészet:
A család az 1550-as évektől termel Tokajban borokat, mikor az aszubor készítése is elindult, így acsalád és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Céljuk a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a dűlőkben kompromiszumok nélkül. Ezért is választották a magasan fekfő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőket idős szőlőtőkékkel- az átlag életkor 40 év feletti. Szelektálják a kis, laza fürtű Furmintot főleg a mádi területeken, ugyanakkor a termőhely megismerésének vágya további területek fölfedezésére is ösztönzi őket, Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mezőzombor, Rátka és Tállya községben is.
Szent Tamás 2011-es Furmint:
A Szent Tamás dűlő déli és nyugati oldalán szedték hozzá a szőlőt, külön készült belőlük bor és csak palackozás előtt (augusztusban kerültek össze. Fele-fele arányban voltak új és három éves 500 literes hordókban, spontán erjedtek. A nyugati oldal (1969-ben telepítve) termése szikárabb bort ad, visszafogott illattal szépen nyílik az érés során. A déli oldal (70-es években ültették több évben) illatosabb de vékonyabb szerkezetű. Jól egészítik ki egymást.