Budapest VI. ker. Bajza utca 68. IV. em. • info@capriccionet.hu
6 fogásos ünnepi menü
Ünnepi terülj-terülj asztalkám
Bearanyoztuk a vacsoránkat
Nálunk vacsorázott a világ leghíresebb hegedűművésze, Pinchas Zukerman
Itt találjátok 6 fogásos ünnepi menü ajánlatunkat. Egyre fogynak a szabad helyek, ha ajánlatunk elnyeri tetszéseteket, mielőbb keressetek minket!
Három évvel ezelőtt, ezen a napon tartottuk az első vacsora estünket, és ezzel, megnyitottuk a Capriccio lakáséttermet.
Beszámoló egy különleges rendezvényünkről: Egy rendhagyó luxusvacsorán jártunk, ahol a CIB Bank jóvoltából még aranyat is ehettünk. Természetesen nem aranyrögöket majszoltunk, de négy fogásos menünk minden tételében szerepelt az arany, porított, füst, vagy fújt formában.
Nagy izgalommal vártuk az estét. Megtisztelve éreztük magunkat, hogy Zukerman urat és kedves feleségét vendégül láthatjuk.

Túrógombóc Mandula Morzsában, Rózsaszirom Lekvárral

2014-01-29

Hozzávalók 20 főre:

 

Elkészítés:
 

A tojásokat szétválasztjuk. A túrót nagy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a búzadarát sót és összekeverjük. A tojások fehérjét 2 evőkanál porcukorral habbá verjük és óvatosan a túróhoz keverjük. ½ órát pihentetjük a hűtőben.Vizes kézzel gombócokat formázunk a masszából, majd enyhén sós vízben kifőzzük. Tálalásig a vízben hagyjuk. A zsemlemorzsát serpenyőben aranysárgára pirítjuk, majd apránként hozzáadagoljuk a vajat és a mandula lisztet. A tejfölt keverőtálba tesszük és hozzákeverjük a kikapart vanília magokat és a porcukrot. Tálaláskor a túrógombócokat szűrőkanállal kiemeljük a főzővízből és a morzsába forgatjuk. Vaníliás tejföllel és rózsaszirom lekvárral tálaljuk.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6