Budapest VI. ker. Bajza utca 68. IV. em. • info@capriccionet.hu
6 fogásos ünnepi menü
Ünnepi terülj-terülj asztalkám
Bearanyoztuk a vacsoránkat
Nálunk vacsorázott a világ leghíresebb hegedűművésze, Pinchas Zukerman
Itt találjátok 6 fogásos ünnepi menü ajánlatunkat. Egyre fogynak a szabad helyek, ha ajánlatunk elnyeri tetszéseteket, mielőbb keressetek minket!
Három évvel ezelőtt, ezen a napon tartottuk az első vacsora estünket, és ezzel, megnyitottuk a Capriccio lakáséttermet.
Beszámoló egy különleges rendezvényünkről: Egy rendhagyó luxusvacsorán jártunk, ahol a CIB Bank jóvoltából még aranyat is ehettünk. Természetesen nem aranyrögöket majszoltunk, de négy fogásos menünk minden tételében szerepelt az arany, porított, füst, vagy fújt formában.
Nagy izgalommal vártuk az estét. Megtisztelve éreztük magunkat, hogy Zukerman urat és kedves feleségét vendégül láthatjuk.

Cukkini Aszalt Paradicsomos Ricottával Töltve

2014-01-29

A cukkínik végét levágjuk, hosszában, hajszálvékonyra szeleteljük. Gyengéden megsózzuk a szeleteket. Elkészítjük a tölteléket. A fenyőmagot serpenyőben olíva olajon megpirítjuk.
A bazsalikomot felaprítjuk. Az aszalt paradicsomot apró kockákra vágjuk a parmezánt lereszeljük. Keverőtálban habverővel simára keverjük a ricottát a mascarpone-val, megsózzuk, megborsozzuk. Hozzákeverjük a bazsalikomot, parmezánt, aszalt paradicsomot és a pirított fenyőmagot. A tölteléket egyenletesen rákenjük a cukkíni szeletekre és feltekerjük.

 

 

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6